Hoe geef ik toegang tot GPS locatievoorzieningen?

Also available in English

In het kort
1. Zorg ervoor dat GPS is aanstaat op je apparaat.

2. Geef je internet browser toestemming om GPS locatie te gebruiken via het instellingen menu van je apparaat.

3. Geef cykl.nl toegang tot je locatie als je de website opent.

Als de GPS locatievoorzieningen nog niet werken kan het helpen om de cookies voor cykl.nl te verwijderen of de privé modus van je browser te gebruiken.

Voor iOS (Apple)

1. Open de 'Instellingen' app.
2. Zoek naar 'Locatie'.
3. Klik 'Locatie (privacy)
4. Klik 'Locatatievoorzieningen'.
5. Zorg ervoor dat 'Locatievoorzieningen' aanstaat.
6. Selecteer Safari van de onderstaande lijst.
7. Sta toe om locatiesvoorzieningen te gebruiken 'Tijdens het gebruik van de app'.
8. Open de Cykl website in Safari.
8. Geef de website toegang tot je locatie.

Voor Android (op cykl.nl)

Download de Cykl in de Play Store of volg de onderstaande instructies.

Zet locatievoorzieningen aan:
1. Veeg naar bendend van de bovenkant van het scherm.
2. Zet GPS locatievoorzieningen aan door te klikken op het 'Locatie' icoon.

Sta Chrome toe om locatievoorzieningen te gebruiken:
3. Open de 'Instellingen' app en kies 'Locatie'.
4. Sta je webrowser (Chrome) toe om locatievoorzieningen te gebruiken.

Geef Cykl.nl toegang tot locatievoorzieningen:
5. Open je browser (Chrome).
6. Ga naar Cykl.nl
7. Open de website instellingen door op het instellingen icoon te klikken in de adresbalk.
8. Geef Cykl.nl toegang tot locatieservices.