Hoe lang kan je van een fiets gebruik maken?

Also available in English

De maximale huurperiode is verlengd tot 72 uur. Het tarief blijft hetzelfde: 4,50 Cykl tegoed voor elke extra 24 uur.

De deelfietsen zijn niet bedoeld voor lang-termijn gebruik, daarom is er na 72 uur een toeslag van 4,50 voor elke 24 uur. Je betaald dan dus 9,00 in totaal.

Een uur voordat de 72 uur voorbij is ontvang je een SMS'je ter herinnering.

Voorbeeld: Als je een fiets 72 uur huurt kost dit 13,50 tegoed (4,50 voor elke 24 uur). Voor elke 24 uur hierna betaald je 9,00. Een rit van 96 uur kost dus 22,50

Check voordat je de rit beƫindigd even of er voldoende tegoed op je account staat.