Hoe huur je een fiets?

Also available in English

Een Cykl fiets huur je makkelijk. Voor je begint moet je wel even registeren en tegoed toevoegen.

Huur een fiets met de Cykl website of app
1. Log in bij Cykl
2. Selecteer de bestemming van het drop-down menu of op de kaart.
3. Selecteer het cijfer van de fiets die je wilt huren.
4. Klik op 'Huur' om de rit te starten.
5. Open het cijferslot met de cijfercode.
6. Open het slimme slot door op de 'unlock' knop te drukken onderin het scherm, dit werkt via internet.

Tip: je kan de fiets geluid laten maken met de 'locate' knop.

Huur een fiets door de QR code te scannen (alleen via de website)
1. Log in bij Cykl
2. Scan een Qr code op een Cykl fiets met je camera app of de QR-code reader op de Cykl website.
3. Open het cijferslot met de cijfercode.
4. Ga terug naar de hompage.
5. Open het slimme slot door op de 'unlock' knop te drukken.