Is het mogelijk om fietsen beschikbaar te maken op onze locatie?

Is het mogelijk om fietsen beschikbaar te maken op onze locatie?

Also available in English

Veel gebruikers vinden het fijn dat de fietsen op veel plekken ingeleverd kunnen worden. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of er een locatie toegevoegd kan worden aan het netwerk. We staan er voor open om locaties te te voegen, maar buiten de campus brengt dit we extra kosten met zich mee voor het herverdelen van de fietsen.

Daarom kunnen we alleen een locatie toevoegen als er regelmatig gebruik gemaakt wordt van de fietsen, bijvoorbeeld als enkele medewerkers een abonnement afsluiten.

Aanbod voor bedrijven:

1. Op rekening fietsen

Na bevestiging van het zakelijke e-mailadres hoeven medewerkers geen tegoed aan te schaffen. Alle ritten worden elk kwartaal op één factuur gefactureerd aan de werkgever.

2. Abonnementen

Met een abonnement kunnen medewerkers elke rit een beperkte tijd gratis fietsen. Het abonnement kan automatisch geactiveerd worden als een medewerker zich aanmeld met een zakelijke email. Ze kunnen direct gebruik maken van de fiets.

Momenteel zijn er twee abonnementen:
eerste 30 minuten gratis
eerste 12 uur gratis

3. Besloten poolfiets

Het is ook mogelijk om bestaande fietsen te ontsluiten via Cykl. Deze fietsen zijn alleen zichtbaar voor medewerkers van het bedrijf. Ook kan er een beperkt aantal inleverpunten gekozen worden, waaronder een inleverpunt dat niet zichtbaar is voor andere gebruikers.

Bestaande fietsen (en e-bikes) kunnen voorzien van een slim slot  of cijferslot. Neem contact op met support@cykl.nl voor meer info.