Betaalmethoden

Also available in English

Voordat je een fiets kunt gebruiken moet je eerste in incasso of creditcardmachtiging afgeven. Als je een valide studenten e-mail hebt kan je ook gebruik maken van de prepaid betaaloptie.

Als je een machtiging hebt afgegeven wordt je tegoed aangevuld als je 4.5 credits hebt gebruikt, maar niet na je eerste rit van één dag.

Je kan de machtiging afgeven via:
* iDEAL
* Credit Cards
* IBAN (SOFORT, Bancontact, Belfius, ING Home’Pay and a number of European banks)

Voor studenten (en andere gebruikers met een goedgekeurde e-mail) is er ook de volgende optie:
* PayPal

Alle betalingen worden verwerkt in de beveiligde omgeving van Mollie.

Kortingspassen kan je aanschaffen in de online winkel (https://www.cykl.nl/shop). Maar je hebt er geen nodig om je eerste rit te starten :-)

• Related Articles

• Hoe schaf ik tegoed aan?

Also available in English Tegoed schaf je aan via de Cykl website. Zo werkt het: 1. Zodra je ingelogd bent, klik op de + knop. 2. Daarna kies je hoeveel tegoed je wilt aanschaffen. 3. Kies in de beveiligde omgeving van Mollie met welke betaalmethode ...